Кои сме ние и какво правим?

Нашите знания за вашето бъдеще

На хората и на фирмите им трябва сигурност. Сигурността се постига със силен ПАРТНЬОР. В продължение на 90 години, DEKRA гарантира живота и здравето при работата на хората. Идеята е всеки нов ден да е малко по-безопасен от изминалият.Идея, която DEKRA се стреми да прилага във всички сфери на живота.

За 90 години са натрупани знания и опит за специалното отношение на DEKRA към своите партньори и клиенти. Основана през 1925 г. в Берлин, днес DEKRA е една от водещите световни експертни организации. В момента в компанията работят около 37 000 души в над 50 страни на пет континента.

С квалифицирани и независими експертни услуги, те работят за безопасността на пътя, безопасността по време на работа и у дома. Тези услуги варират от инспекции и експертни оценки на пътно превозни средства, промишлени и строителни инспекции, консултации за безопасност, тестване и сертифициране на продукти и системи, до курсове за обучение и временна работа. Да отговори на нуждите и изискванията на своите клиент "по всяко време и на всяко място" е обещанието на DEKRA за качество.

Визията за 100 години от създаването на компанията през 2025 г., е, че DEKRA ще бъде глобален партньор за един безопасен свят.